04 dec

Belangrijk!

Belangrijk!

               

Beste Bio-Vers klant,                                                                                                             

In het kader van “Een beter milieu begint bij jezelf” zijn wij van Bio-Vers altijd op zoek naar verbeteringen in ons bedrijf. Eén van de verbeteringen is het terugdringen van derving zodat voedsel niet onnodig wordt weggegooid en verspild.

Eén van de productgroepen waarbij de derving aanwezig is, is het brood in onze winkel. De afgelopen maanden hebben wij daarom eens goed gekeken naar  hoeveel en wat er precies overblijft aan het eind van de dag.
Omdat we je als liefhebber van ons brood niet tekort willen doen hebben we besloten m.i.v. 4 december de volgende broden door de week standaard op de plank te hebben:

·        Callison

·        Volkoren

·        Meergranen

·        Spelt desem

·        Spelt zonnebloempit

·        Vierwinden

 

Op vrijdag en zaterdag zal ons aanbod wat uitgebreider zijn en op maandag i.v.m. de gewijzigde openingstijden wat minder uitgebreid. Wil je zeker weten dat we jouw favoriete brood hebben kun je het natuurlijk het best bestellen.
Brood dat je op ma-di-wo-do op wilt halen horen wij graag op vrijdag voor 11 uur en brood dat je op vrijdag of zaterdag op wilt halen op woensdag voor 11 uur.

Wij hopen zo ons steentje bij te dragen om de voedselverspilling te lijf te gaan; help je ons mee?

Team Bio-vers Terborg
Erika, Carla & Maaike

Onze nieuwe openingstijden zijn m.i.v. maandag 4 december:

Ma.                     13.00-18.00
Di.t/m vr              09.30-18.00
Za.                      09.30-17.00