Biologisch vlees komt van dieren die op een meer natuurlijke manier zijn opgegroeid. Hun voer is afwisselend en is van biologische teelt. In het veevoer mogen geen bestandsdelen zitten die afkomstig zijn van genetisch gemodificeerde planten. Een extra norm voor veehouders is dat het geven van krachtvoer alleen in beperkte mate is toegestaan en dat er niet meer dieren per hectare landbouwgrond gehouden moegen worden dan dat het milieu wat betreft de mest aan kan. Veel biologische boeren telen het voer voor hun vee zelf en gebruiken de mest op het land. Zo werken ze aan de kringloop die één van de basiselementen is van de biologische landbouw. 

Groene Weg slager Bas Derksen, al 3 jaar op rij uitgeroepen tot Biologische Slagerij van het jaar. Voorziet ons van Kemper kip, rund-, lams- en varkensvlees.
Wij hebben een keuze gemaakt uit het assortiment maar wanneer er andere wensen zijn kunnen wij dit natuurlijk ook bestellen.

De biologische slagers van De Groene Weg maken zich al sinds 1981 iedere dag sterk voor lekker, biologisch en ambachtelijk vlees. De Groene Weg is opgericht door vakmensen met verstand van het slagersvak en oog voor kwaliteit en duurzaamheid. De slagers stellen hoge eisen aan het vlees en kunnen daardoor een veilig en vooral lekker biologisch kwaliteitsproduct garanderen.

De Groene Weg slagers zijn van de ambachtelijke stempel. Biologisch vlees wordt namelijk geproduceerd met het oog op een gezond evenwicht tussen mens, natuur en dier.

Kemper Landhoen

Kemper Landhoen

Rund-, varkens- en lamsvlees

Rund-, varkens- en lamsvlees